Indali Yoga - Josefin Strömblad


Välkommen till PT Yoga!

1994 började jag praktisera yoga och gick min första yogalärarutbildning 2003. Därefter har jag vidareutbildat mig inom flera olika yogaformer och undervisar sedan 2007 yoga på heltid, bla ashtanga, hatha, yin, restorative, gravid och mamma/baby yoga. Jag håller även yogalärarutbildningar i gravid & mamma/baby yoga samt barnyoga och ger workshops.

I dag undervisar jag på yogastudios, gym, företag och privat runt om i Stockholm. Jag har tidigare masserat bl a på Centralbadet, men finns nu tillgänglig för bokning på Mias Yogastudio.


Mina Utbildningar

2007 utbildade jag mig till diplomerad ayurvedisk yogamassör på Axelsons.

2008 till indisk ansikts- & huvudmassör på Ayurtouch

2014 till diplomerad gravidmassör på Carrier & Carrier.


Personlig Träning & Priser

PT Yoga - Jag specialanpassar pt-yogan efter dina unika behov och var du befinner dig i livet. Du kanske vill bli stark och smidig eller behöver du stressa ner och hitta lugn och ro. Jag hjälper dig utefter dina önskemål!

Pris: 800 kr för 60 min


PT Gravid Yoga - Är du gravid och vill få yoga i lugn och ro i egen takt? Med hjälp av bolster, kuddar och block skräddarsyr jag ett skönt pass åt dig!

Pris: 800 kr för 60 min 


PT Duo (2 pers) - Ibland kan det vara svårt att hinna träffa nära och kära. Varför inte komma och yoga tillsammans? Då gör ni något bra för kropp och själ tillsammans, samtidigt som ni får umgås! Passen utformas utefter era behov och önskningar.

Pris: 1.095 kr för 60 min


PT Yoga & Massage - Efter ett skönt 60 minuters yogapass ger jag dig 30 minuters massage för att maximera effekten av yogan. Du kan välja mellan 30 minuters ayurvedisk yogamassage fram - eller baksida kropp eller 30 minuters indisk ansikts- & huvudmassage.

Pris: 1.200 kr 


Avbokningar skall ske senast 24 timmar innan bokat besök. Annars debiteras fullt pris.


För tidsbokning kontaktar ni mig via

Mail: josefinindaliyoga@gmail.com

Mobil nr: 0704-913 574


Massage & Priser

Indisk ansikts- & huvudmassage - En skön och avslappnande massage där jag masserar huvud, ansikte och även delar av axlar och rygg med varm ekologisk sesamolja. Massagen stödjer utrensning av slaggprodukter, kan lösa spänningar i muskler och vävnader, reducera huvudvärk och är allmänt avstressande och lugnande.

Pris: 400 kr för 30 min


Ayurvedisk yogamassage - Genom massage och stretching, baserad på yoga, stimuleras kroppen att återvända till sin naturliga hälsa och vitalitet. Tekniken bygger på andning och stretch och kallas för yoga för lata. Det här är en skön helkroppsmassage som kan vara ett utmärkt komplement till din yogapraktik. Jag masserar med både händer och fötter och behandlingen utförs på madrass på golvet och jag använder ekologisk sesamolja samt calamuspulver (mald rot, släkting till ingefära) som har en peelande och utrensande effekt.

Massage, stretch och peeling i en och samma behandling!

Pris: 700 kr för 60 min & 1.200 kr för 90 min


Gravidmassage - Behandlingen utförs på en extra bred bänk försedd med en specialdesignad " gravidkudde " där du ligger bekvämt både på mage och rygg. Jag använder långa strykningar för att öka cirkulationen och djupare knådningar för att lösa upp spänningar och värk. Om du inte kan ligga på mage eller rygg, kan du ligga på sidan under behandlingen.

Pris: 700 för 60 min

RUBRIK 1