"Journey in to handstand"


 

Workshop i "Handstand" med Marita Jansson på Mias Yogastudio i Sundbyberg

Söndagen den 21 februari kl. 11:00-13:00

Söndagen den 3 april kl. 11:00-13:00


Att stå på händer är inte bara för akrobater!

Har du försökt att stå på händerna, men du får inte riktigt upp benen mot väggen? Har du drömt om att stå upp och ner men tycker att det är läskigt? Vill du utveckla ditt handstående som du redan har? Då är den här workshopen något för dig. Ett tillfälle att upptäcka tjusningen och få de verktyg du behöver för att komma till ett handstående. Jag kommer att lära dig tricks för att kicka upp mot vägg och utan vägg, öppna upp skuldror och bröst, boosta ditt självförtroende och få din själ att släppa loss i lekfullhet.


Fördelar av att vara upp och ner-

Det är inte bara roligt att stå på händer det är också bra för din hälsa. Det är ett perfekt sätt att bygga upp styrka i överkroppen. Du belastar dina axlar, armar och handleder med hela din vikt. Det behöver ingen utrustning för att träna utan du kan öva när och var som helst.

Handstandsträning ökar förutom din styrka, din balans, rörlighet, koordination, cirkulation, kroppsmedvetenhet och ger dig en möjlighet att få se världen upp och ner. Att träna handstående och andra armbalanser hjälper dig att övervinna eventuella rädslor både på och utanför yoga mattan. Glöm inte att genom att träna handstående, hur nära eller långt ifrån du än är från att stå på händerna, så får du och din kropp dra fördel av den nytta som handståendet ger. Det är vägen dit som får dig att växa.

Känns det läskigt? Oroa dig inte. Workshopen är för alla nivåer, du kommer jobba från den nivån där du är. Kom och ha lite kul!!


Pris: 375 kr (faktura skickas)
Anmälan:
info@miasyogastudio.com