Hatha Flow med Maria Boox


Workshop Hatha Flow med Maria Boox

Fredag 18/3 kl. 16:30-19:30Den 18 mars kommer Maria Boox åter till Mias Yogastudio för att leda en workshop i Hatha Flow. Under workshopen får du ta del av yogans filosofi och utöva enkel pranayama, det får du inte missa!

Maria har en djup och bred kunskap inom yoga och hennes undervisning har en kärleksfull värme & sann glädje samtidigt som hon ger kreativt kraftfulla utmaningar. Maria har ett unikt sätt att tillgängliggöra yogans filosofiska aspekter och hennes klasser är fantastiskt inspirerande. Hennes sätt att se var och en och ge individuella utmaningar är en gåva. Maria har praktiserat yoga i snart trettio år. Hon var student hos Sri K Pattabhi Jois i många år där hon också blev auktoriserad att undervisa, både Primary series och ...Intermediate series.

Maria grundade Yogashala Stockholm som hon drev och undervisade på under 10 år. Maria undervisar i dag runt om i världen. Hon åker regelbundet till Indien för att studera yoga.

Just nu fördjupar hon sig i yogans olika delar med pranayama som huvudämne tillsammans med Shri O.P Tiwariji i Indien och har under 2015 genomgått en utbildning i Pranayama. Hon är nu certifierad även i att undervisa Pranayama.

Läs mer om Maria på www.mariaboox.com


Pris: 400 kr Lärare: Maria Boox

Anmälan: info@miasyogastudio.com eller miasyogastudio.com


Besöksadress: Mias Yogastudio Kyrkogatan 5A 17232 Sundbyberg